Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

1η-2η ΜΕΡΑ TENNIS CAMP 2009





















































































































































































ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






























Ένα μοναδικό γεγονός… στο Λουτράκι 23-30 Αυγούστου
Για δεύτερη φορά στο Αθλητικό Κέντρο SPORTCAMP στο Λουτράκι, διοργανώνεται τον Αύγουστο του 2009 επταήμερο Tennis Camp το οποίο αυτή τη φορά θα είναι υπό και υπό την αιγίδα της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων .
Ο Σέρβος Oμοσπονδιακός προπονητής IVAN GAZO α πό τη διάσημη ακαδημία τένις της Σερβίας και ιδιοκτήτης του “Winner” Τennis Club (ο προπονητής που μύησε στο τένις τον Νοvak Djokovic, την Ivanovic κ.α. ), κάτοχος διπλωμάτων ETA & ITF Level II θα διδάξει τα μυστικά και τη φιλοσοφία της τενιστικής του σχολής στο camp. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς τενίστες να γνωρίσουν από κοντά τον μοναδικό τρόπο εκγύμνασης και διαπαιδαγώγησης της σχολής της Ακαδημίας Τένις της Σερβίας , να διασκεδάσουν και να κάνουν νέους φίλους –παρέες


ΣΚΟΠΟΣ του Τennis Camp πέραν του κατασκηνωτικού του χαρακτήρα είναι:
- ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προπονητικών προγραμμάτων της τενιστικής σχολής του Σέρβου προπονητή IVAN GAZO
- Η παρακολούθηση από τους Camper μιας διαφορετικής από την Ελληνική τενιστικής σχολής
- Η πιστοποίηση ταλέντων και η ανάδειξη της κατεύθυνσης βελτίωσής τους

Η πρόοδος του τένις οδηγεί στην ανάγκη για περισσότερες δραστηριότητες. Έτσι μετά την μεγάλη επιτυχία του camp του 2008 αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε και το 2009 στην κατασκήνωση Sportcamp Καραβούλης στο Λουτράκι.
Το camp απευθύνεται:Σε αγόρια και κορίτσια των κατηγοριών 12-14-16 ετών με κάρτα αθλητή Σε περιορισμένο αριθμό αθλητών (24 άτομα/εβδομάδα)
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ συμπληρώνουν και αποστέλλουν στην διοργανώτρια (με φαξ ή ταχυδρομικά ή e-mail) το συνημμένο στην προκήρυξη δελτίο εγγραφής.Θα τηρηθεί αυστηρά κατάσταση προτεραιότητας με βάση α) Κατ΄ αρχήν την θέση στην πανελλήνια κατάταξη του αιτούντος β) Την ημερομηνία κατάθεσης /αποστολής της προκαταβολής του συνολικού ποσού συμμετοχής.Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Εύη Παντελέων (υπεύθυνη διοργάνωσης) , κινητό 6977878481, φαξ 2744063895 και e-mail: evipanteleonart@hotmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου